Niemandsland - Human Innovator

HI Logo
HI Logo
HI Logo
Ga naar de inhoud
Playshop

Niemandsland

Het Oude loslaten en het Nieuwe verwelkomen

Inleiding

De Mensheid is aan het ontwaken, de wereld zoals deze was lijkt voorbij en wat de toekomst brengt is onzeker. Wat nu?
 
We staan als Mensheid voor de keuze om in deze ongewisse tijd door te gaan met ons te laten leiden door de plannen die anderen aan het uitrollen zijn of onze toekomst zelf te bepalen en onze autoriteit en verantwoordelijkheid daarvoor te nemen.
Misschien lijkt het lastig om juist nu de ruimte te nemen om daar over na te denken, het je voor te stellen en er werk van te maken. In een transformerend tijdperk, zoals de wereld deze nu doormaakt, kan het voorkomen dat je als individu even 'blank slaat' in je hoofd. Je weet het even niet meer precies en elk referentiepunt dat je eerder houvast gaf bestaat of werkt niet meer. Er is een fase van een soort van chaos. Wij noemen het Niemandsland, wat bekend is werkt niet meer en wat wel werkt is nog onbekend.

Doel

Deze Playshop helpt je om voor jezelf de Wezenlijke zaken eerst weer helder op een rijtje te krijgen door rust en vrije aandacht te ervaren in een onbekende situatie. Het is namelijk niet alleen je brein dat reageert, maar ook jouw neurologische systeem, gedachten en emoties.
Je leert hoe je door zo’n ervaring heen kunt gaan om zo weer jouw autoriteit over jouw leven te verkrijgen. Vanuit deze rust en met de vrije aandacht die weer tot je beschikking staat, kun jij zelf de vorm en inhoud van jouw leven bepalen.
Splitting reality

Voor wie?

Voel jij je in een soort Niemandsland of heb je even een steuntje nodig om zelf je route te bepalen, wees dan welkom op deze Playshop.

Praktisch

Data: Zie de Kalender.
Aantal deelnemers: Tot nader bericht maximaal 3 personen zodat allen voldoende ruimte krijgen voor persoonlijke aandacht.
Investering: De Playshop bestaat uit een dagdeel van 3,5 uur en de kosten zijn € 75 (incl. 21% BTW) voor een Particulier en € 90 (excl. BTW) voor een ZZP’er en € 110 (excl. BTW) voor MKB-medewerkers.
Tariefwijzigingen voorbehouden; de actuele prijzen worden op deze website of in de webshop vermeld.
Aanmelden en betalen: Aanmelden kan tot 24 uur voor aanvang. Klik hier om in onze webwinkel HI Art jouw deelname-voucher te bestellen (tegelijk jouw factuur). Door het bestellen en betalen ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring.
Annuleren: Annuleren van deelname kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de Playshop. Je ontvangt dan een creditnota en het bedrag wordt teruggestort. Nadien ben je gehouden de factuur te betalen.

Wat kan je verwachten?

Deze Playshop is ontwikkeld om samen met jou te onderzoeken wat jij nu nodig hebt om in balans te blijven te midden van een wereld die instort. Een wereld waarin de Waan van de Dag zich nog sterker aandient, terwijl de nieuwe wereld nog niet tastbaar is. Je ontdekt hoe jij in deze situatie je verantwoordelijkheid kunt nemen en je focus kunt behouden.
Daarnaast krijg je praktische handvatten aangereikt om in deze fase van Niemandsland om te gaan met het even niet weten en hoe jij daarin jezelf kunt blijven.
Her resultaat van deze Playshop is, onder andere, meer evenwicht en grotere bereidheid om de wereld te gemoet te treden.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie of heb je nog een vraag, bel gerust Jolande: NUL-ZES-4451186-NUL of stuur je vraag via email.
Terug naar de inhoud