Over ons - Human Innovator

HI Logo
HI Logo
HI Logo
Ga naar de inhoud
Onze Visie
De Mensheid is één Organisme welke in afgestemde verbinding Leeft met de Aarde

Over Ons

Jolande Pit

Mijn passie is mensen Her-Inneren en Bekrachtigen in wie zij Wezenlijk Zijn.
Mijn Kernwaarde is Energie hooghouden, ook wel ‘Holding Space’ genoemd. Dit heb ik altijd al in mijn leven gedaan prive en vroeger in mijn werk als psychiatrisch verpleegkundige, haptonomische zwangerschapsbegeleidster en craniosacraal therapeute. Ook heb ik studies gevolgd gericht op bewustzijn en de innerlijke kracht van de mens. Het is de reden waarom ik Hier en Nu op aarde ben, Walk my Talk en Lead by Example.
Een brug zijn tussen het oude (gecontroleerde werkelijkheid/matrix) en het nieuwe (Oorspronkelijk Bewustzijn) is mijn kwaliteit als Arcturian Holographic Player. Dit avontuur samen met jou herkenbaar en praktisch toepasbaar maken in het dagelijks leven is mijn talent als facilitator van de Innovatiesessies en Playshops van Human Innovator.
In Human Innovator komt alles voor mij samen; het is wie ik ben en ik kan niet andes zijn dan wie ik ben. Het maakt mij heel gelukkig.
Human innovator (f)

Niek van Duivenbooden

In wezen ben ik door allerlei (wetenschappelijke en persoonsgerichte) opleidingen en werkervaringen een combinatie geworden van een visionair, onderzoeker, coach, trainer, facilitator en inspirator. Van daaruit spreek ik mensen aan om hun Oorspronkelijke Mens te leven op aarde door te sturen op hun veelzijdigheid en het kunnen verleggen van grenzen.
Het is mijn passie om mensen en teams te begeleiden hun Wezen in te zetten om hun eigen leven in deze dimensie vorm te geven in verbinding met anderen gericht op het herstel van de Aarde in al haar facetten. Eén werkvorm past dan ook niet bij mij en dat is waarom ik ook meerdere bedrijven heb opgezet.
Ik breng graag het geleerde meteen in de praktijk, dat maakt dat ik ook Lead by Example. Mijn focus is om impact te creëren in Afrikaanse landen door ‘Synergy & Alignment’ te creëren via ons bedrijf Trimpact. Daarnaast coach ik organisaties en hun medewerkers binnen ons bedrijf Inspired People Work. Vanuit onze passie voor films en onze ervaring dat bepaalde films inspirerend zijn en het verdienen ze vaker te bekijken is onze webwinkel InspiratieFilms onstaan.
Mijn bijdrage aan Human Innovator is met name aan de achterkant; Jolande en ik doen samen onderzoek in Bewustzijn, we schrijven onze blogs daarover, creëren nieuwe werkvormen en ondersteunen verschillende processen en organisaties.
Human innovator NvD

Radiouitzending

Op 13 Oktober 2019 hebben wij de kans gekregen om een deel van ons verhaal te vertellen in een internationale show van Thomas Williams: An Evening with Thomas.
We deelden daarin onze missie, visie en strategie en hoe wij dit vorm geven in onze dagelijkse realiteit met veel praktische voorbeelden.
De show had een internationaal groot bereik en werd goed ontvangen door de luisteraars.
Veel luister-plezier!
Radioshow
Shifting energy
Terug naar de inhoud