Contact - Human Innovator

HI Logo
HI Logo
HI Logo
Ga naar de inhoud

Contact


Mezenlaan 138, 6951 HR Dieren
welkom[at]humaninnovator.nl
NUL-ZES-44-vijf-11-acht-6-NUL
(i.v.m. phishing telefoontjes  is het telefoonnummer aangepast met letters)

KvK 66040485 - BTW NL856370058B01
Human Innovator is een handelsnaam van Inspired People Work B.V. en
een geregistreerd beeldmerk in de BENELUX van de holding Shifting Energy B.V.


Inschrijven Nieuwsbrief

In het kader van de Europese wet AVG (25 mei 2018) hebben wij jouw schriftelijke toestemming nodig om jouw persoonsgegevens te verwerken die nodig zijn (naam, emailadres + IP) voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Wij beschermen jouw gegevens zorgvuldig achter digitale slot en grendel via het systeem van La Posta. La Posta is AVG-proof. Wij geven jouw gegevens niet aan derden.
Met jouw inschrijving voor onze nieuwsbrief geef je toestemming aan ons om jouw emailadres alleen te gebruiken om jou de nieuwsbrief toe te sturen. Je kunt op elk moment deze toestemming intrekken door je uit te schrijven van onze nieuwsbrief.
Bij inschrijving krijg je meteen de laatste nieuwsbrief toegestuurd.
Bescherming Persoonsgegevens AVG
De Europese privacy verordening algemene verordening gegevensbescherming AVG gaat over de 'bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens'.
Power of a drop

Algemene Voorwaarden & Privacyverklaring

Klik op de onderstaande links om de documenten te downloaden.

Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door Human Innovator. Er bestaat echter altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Human Innovator kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onvolkomenheden in deze website noch voor het gebruik van teksten door derden. Gebruikers kunnen derhalve geen rechten of aanspraken ontlenen aan (gedeelten uit) deze website.
Informatie van de site mag niet worden gekopieerd, verplaatst, verspreid of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming vooraf van Human Innovator.
Op de website staan links naar derden. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud en juistheid van die websites.
© Human Innovator, 2017 - 2020.
Terug naar de inhoud