Praktisch - Human Innovator

HI Logo
HI Logo
HI Logo
Ga naar de inhoud

Praktisch

Innovatie Sessie
Innovatiesessie - Praktisch

Afspraak maken voor Innovatiesessie

Met wie wil jij jouw vraag/thema onderzoeken? Voel in en maak een keuze of je met Jolande of Niek een innovatiesessie wilt. Geef dit aan bij het maken van de afspraak.
Werkdagen: Je kunt een afspraak maken voor een Innovatiesessie op Maandag t/m Vrijdag vanaf 11.00 tot 17.00 uur.
Tijdsduur: Voor jouw eerste Innovatiesessie kun je vanaf 5 kwartier afspreken (dit in verband met een goede afstemming en synergie. Daarna zijn Vervolgsessies af te spreken vanaf een uur tot 2,5 uur, afhankelijk van wat jij wilt onderzoeken.
Supportsessie: Wil je na de eerste sessie of tussen de Vervolgsessies door een korte ondersteuning, dan kun je hiervoor een Supportsessie (30 - 45 minuten) per telefoon of Skype afspreken. Reken per onderwerp ongeveer een half uur. Een voucher hiervoor kun je hier bestellen.
Locatie: Je kunt kiezen voor een Innovatie sessie (vanaf April 2024) op onze locatie in Noord Friesland of per telefoon of Skype. Je kunt telefonisch of per mail een afspraak maken en aangeven of je een specifieke vraag of onderwerp hebt. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je de innovatiesessie in gaat met de intentie dat jij jezelf de ruimte geeft te laten ontstaan wat er dan ontstaat. Wanneer je een inschatting wilt over hoeveel tijd nodig is voor jouw vraag, neem dan contact op met Jolande of Niek.

Uitwisseling

Het particuliere tarief voor een individuele Innovatiesessie is:
  • Particulier, individueel:   €  85 per uur (incl. 21% BTW)
  • Particulier, 2 personen:  € 150 per uur (incl. 21% BTW)
  • ZZP (individueel):         €  90 per uur (excl. 21% BTW)

Prijswijzigingen voorbehouden; de actuele prijzen staan op deze website en in de webshop vermeld.
Je kunt van tevoren aangeven hoeveel tijd je wilt afspreken voor jouw Innovatiesessie.
Voor organisaties of bedrijven wordt een op maat gemaakte offerte opgesteld.
creation 2

Betaling en Factuur

Het factuurbedrag voor de Innovatiesessie komt tot stand door de duur van de sessie (afgerond per kwartier) vermenigvuldigd  met het bovengenoemde uurtarief.
Voor de Innovatiesessies op onze locatie in Noord Friesland kun je betalen met je mobiele bank-app, PIN of contant (gepast). De Innovatie- en Supportsessies per telefoon/Skype betaal je vooruit via IDEAL in de webwinkel. In beide gevallen, krijg je de factuur met BTW specificatie na afloop per mail toegestuurd.

Annulering

Kosteloos annuleren kan tot 24 uur van tevoren enkel per telefoon. Nadien ben je gehouden de factuur te betalen voor de afgesproken sessie. Lees ook onze Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring op onze contact pagina.

Wil je meer informatie of heb je nog een vraag? Bel gerust Jolande: NUL-ZES-445-EEN-186-NUL of Niek: NUL-ZES-11-Drie-8106-ÉÉN of stuur je vraag via email.
Terug naar de inhoud