HI-Belevenis - Human Innovator

HI Logo
HI Logo
HI Logo
Ga naar de inhoud

HI-Belevenis

Human Innovator Belevenis
Het is een interactieve bijeenkomst van een dagdeel gericht op het versterken van het HartBewustZijn in het dagelijks leven van de deelnemers rond een gekozen thema dat actueel is voor die groep.
Human Innovator Belevenis

Waarom een Human Innovator Belevenis?

De informatie, met bijbehorend resonantieveld, die wij delen, is zo bedoeld dat het mensen uitnodigt en bekrachtigt om uit het hoofd en in het Hart te gaan voor Zelfonderzoek en eigen waarheidsbevinding. Ons boek en de HI-Belevenis zijn dan ook bedoeld als aanmoediging (jouw) Wijsheid verder te ontwikkelen door informatie en vaardigheden te onderzoeken, te beoefenen en toe te passen in het Zelfonderzoek en eigen dagelijks leven. Hierdoor kun jij verder vormgeven hoe jij het HartBewustZijn leeft in jouw dagelijks leven.
Hoe jij dat doet is het uitgangspunt van waaruit wij de HI-Belevenis faciliteren. De HI-Belevenis is gericht op het toepassen van Wijsheid

Wat kun je verwachten?

Een geanimeerd en bewustmakend dagdeel waarin HartBewustZijn de drager is. Aan de hand van een thema bekijken we de onderwerpen, die door de groep zelf naar voren worden gebracht, vanuit verschillende invalshoeken. Het geheel wordt omlijst met praktische voorbeelden, uitleg en de aanmoediging (bekrachtiging) jouw Ware Zelf te laten zien en te leven in jouw dagelijks leven. Het is een persoonlijke Belevenis die uitdagend, bevrijdend en transformerend kan zijn. Het is zo een vorm geworden met de intentie om, in co-creatie met alle aanwezigen, het Hartfrequentieveld te vergroten en te versterken.
De HI-Belevenis worden georganiseerd op verzoek van jou en jouw groep of jouw organisatie op onze een locatie in Noord-Oost Friesland. Ben jij geïnteresseerd, neem dan contact met ons op.

Terug naar de inhoud