HI-Belevenis - Human Innovator

HI Logo
HI Logo
HI Logo
Ga naar de inhoud

HI-Belevenis

Human Innovator Belevenis
De Human Innovator Belevenis is een interactieve bijeenkomst van een dagdeel gericht op het versterken van het HartBewustZijn in het dagelijks leven van de deelnemers rond een gekozen thema dat actueel is voor die groep.
Human Innovator Belevenis

Waarom een Human Innovator Belevenis?

De informatie, met bijbehorend resonantieveld, die wij delen, is zo bedoeld dat het mensen uitnodigt en bekrachtigt om uit het hoofd en in het Hart te gaan voor Zelfonderzoek en eigen waarheidsbevinding. Ons boek en de HI-Belevenis zijn dan ook eerder bedoeld als aanmoediging de informatie en vaardigheden te onderzoeken, te beoefenen en toe te passen in het Zelfonderzoek en eigen dagelijks leven, dan enkel een kennisoverdracht van (nieuwe) informatie. Hierdoor kun jij verder vormgeven hoe jij het HartBewustZijn leeft in jouw dagelijks leven.
Hoe jij dat doet is het uitgangspunt van waaruit wij, in co-creatie met de organisator, de HI-Belevenis faciliteren. We zijn gestopt met de term 'lezing’ omdat dit toch nog te veel de verwachting bleek op te roepen van een cognitieve kennisoverdracht tussen een spreker die geeft en een publiek dat ontvangt.

Wat kun je verwachten?

Een geanimeerd en bewustmakend dagdeel waarin HartBewustZijn de drager is. Aan de hand van een door de organisator gekozen thema bekijken we de onderwerpen, die door de groep zelf naar voren worden gebracht, vanuit verschillende invalshoeken. Het geheel wordt omlijst met praktische voorbeelden, uitleg en de aanmoediging (bekrachtiging) jouw Ware Zelf te laten zien en te leven in jouw dagelijks leven. Het is een persoonlijke Belevenis die uitdagend, bevrijdend en transformerend kan zijn. Het is zo een vorm geworden met de intentie om, in co-creatie met alle aanwezigen, het Hartfrequentieveld te vergroten en te versterken.
Resoneert dit met jou en wil jij een HI-Belevenis bijwonen, houdt dan onze website in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief.

Co-creëren in het organiseren

Wij werken graag samen in co-creatie met afgestemde mede-creators (particulierenen/of organisaties) om samen de HI-Belevenis te organiseren op hun locatie. De HI-Belevenis kan georganiseerd worden voor een groep bekenden in een besloten bijeenkomst of toegankelijk zijn voor iedereen in een open bijeenkomst. Het kunnen HI-Belevenissen zijn in grotere groepen in een zaal en om de onderlinge interactie verder te bevorderen kan dit nu ook als huiskamer- of keukentafelbijeenkomst bij de organisator thuis.
Ben jij geïnteresseerd om op jouw locatie samen met ons een HI-Belevenis te organiseren, neem dan contact met ons op.
Terug naar de inhoud