Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens


Home Eerherstel Innovatiesessie PlayShops HI Art Awakening Journey Over ons Links Contact
Home EN_Home


Praktisch: Afspraak maken & Investering

Afspraak maken voor Innovatiesessie

Je bent van harte welkom om een afspraak per telefoon of per email te maken. Je kunt eventueel al aangeven of je een specifieke vraag of onderwerp hebt. Het is ook mogelijk dat je komt met de intentie dat jij jezelf de ruimte geeft te laten ontstaan wat er dan ontstaat.

De duur van een Innovatiesessie is minimaal een uur met de mogelijkheid dit te verlengen afhankelijk van jouw wens en mogelijkheden. Je kunt kiezen voor:

a) een van te voren afgesproken tijdslimiet,

b) de tijd loslaten en het proces in dat moment volgen (maximaal 2,5 uur),

c) in het moment beslissen wat dan goed voelt en mogelijk is.

Aanvang: Een Innovatiessie begint op een werkdag om 10.00 uur of om 14.00 uur. In overleg is dit aan te passen, afhankelijk van de gekozen tijdsduur van de sessie.

Tussen de sessies door kun je indien nodig een Vraag/antwoord sessie per telefoon of Skype (0,5 – 1,5 uur) afspreken.

Let op: Alleen al de wens en/of het besluit een afspraak te maken kan allerlei programma’s in beweging zetten waarom het lastig is, nu niet uitkomt, eerst moet …..(vul zelf maar in) gebeuren, geen tijd hebben, geen geld hebben, het is te ver weg, etcetera. Elke “weerstand” die jouw (mogelijke) afspraak voor een Innovatiesessie oproept is een mooi onderwerp om mee te nemen in de eerstvolgende sessie. Waarschijnlijk zijn het dezelfde programmeringen die geactiveerd worden wanneer je in jouw leven of aspect van jouw leven een andere uitkomst ervaart dan je wenst.

Investering

Het tarief voor een Individuele Innovatiesessie (1-2,5 uur te Dieren of via Skype/telefoon) of een Vraag & Antwoord Sessie (0,25 – 1,5 uur via Skype of telefoon) is :

• Particulier (1 persoon): € 85 per uur

• Particulier (2 personen): € 150 per uur

• ZZP (1 persoon): € 90 ex 21% btw per uur

Alle prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren en zijn exclusief BTW voor ZZP’ers, tenzij anders aangegeven. Voor MKB-bedrijven hanteren wij een offerte op maat met prijsopgaaf. Neem hiervoor contact met ons op. Prijswijzigingen voorbehouden; de actuele prijzen worden op deze website of in de webshop vermeld.

Factuur en Betaling

Het factuurbedrag voor de Innovatiesessie komt tot stand door de duur van de sessie (afgerond per kwartier) maal het bovengenoemde uurtarief.

Voor een Innovatiesessie kun je per PIN of met gepast contant betalen. Voor een (vervolg) Innovatiesessie of Vraag&Antwoordsessie per telefoon of Skype moet vooruitbetaald worden middels een bankoverschrijving.

Je krijgt een BTW gespecifieerde factuur na de sessie per mail toegestuurd.

Annulering

Kosteloos annuleren kan enkel minimaal 24 uur van tevoren per telefoon. Nadien ben je gehouden de factuur te betalen voor de afgesproken sessie. Lees ook onze Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring.


Wil je meer informatie of heb je nog een vraag, bel gerust Jolande: NUL-ZES-4451186-NUL of stuur je vraag via email.