Agenda


December

HIP

Één dagdeel
Zat. 15 December
13.30-17.00 uur

Januari 2019

Manifestatiekracht

Twee dagdelen
Zat. 12 & 26 Januari
13.30-17.00 uur


  

Ga je mee op avontuur? Met plezier faciliteert Jolande de volgende ‘play’shops;

Playshop  
ManifestatieKracht in jouw leven ervaren

Wat staat er tussen je CreatieKracht en de daadwerkelijke Manifestatie in?
Welke programmering draait wanneer de Manifestatie uitblijft?
Wat wordt aangewakkerd wanneer je op jezelf wordt teruggeworpen in het manifesteren?
Welke rol speelt mindcontrol in jouw Manifestatie?
Hoe werkt het Manifesteren vanuit jouw blauwdruk (jouw belang om hier & nu op Aarde te zijn)?

Onder andere deze en jouw vragen vormen de basis van het Onderzoek in Eigen Bewustzijn tijdens deze playshop.

Het is een playshop die voorbij gaat aan het antwoord zoeken in de dagelijkse realiteit van de Matrix. Het is een playshop waarin je op verschillende praktische manieren onderzoekt welk programma er nog ongezien draait en hoe je dit programma kunt annuleren. Je leert Authoriteit nemen als Scheppend Mens en hoe je in verbinding met het CreatieVeld jouw ideaal kunt Manifesteren.

Het is een playshop waarin niets gefikst wordt, maar waar je leert, elke keer weer de programma’s te (her-)kennen die nog draaien wanneer de realiteit een andere uitkomst geeft dan gewenst.
Het gaat over; Spelen met Bewustzijn, ZelfOnderzoek en Vertrouwen in jouw Bewustzijn opdat je vanuit de Her-Innering Wie JIJ Wezenlijk Bent kunt Manifesteren.

Het is een playshop in kleine (vaste) groep, maximaal 4 deelnemers.
Het bevat informatie, bekrachtigingen, praktische handvatten, plezier, ont-dekken, creativiteit en dàt wat jij inbrengt.

Met elkaar dragen we het ScheppingsVeld van deze playshop.

Praktisch:

De playshop bestaat uit twee dagdelen van 3,5 uur met dezelfde kleine groep deelnemers en alle ruimte voor persoonlijke aandacht.

Data: Zaterdagmiddag 12 & 26 Januari 2019 13.30 - 17.00 uur

Investering:

Particulier € 99,- inclusief 21% btw
Zakelijk     € 99,- exclusief 21% btw

Aanmelden en betalen voor deelname van particulieren:

Via onze webwinkel HI Art kun je je Deelname Voucher bestellen.

Voucher bestellen

Aanmelden en betalen voor deelname van ondernemers:

Telefonisch of per email kun je je aanmelden. De factuur word je toegestuurd en kun je voldoen per bankoverschrijving voor aanvang van de PlayShop.

Mobiel: NUL-ZES-44511-ACHT-60
Email Jolande.

Annuleren:

Mocht je onverhoopt een dagdeel niet kunnen, dan is inhalen niet mogelijk, tenzij we als groep een andere afgestemde datum kunnen vinden.

Annuleren van deelname kan kosteloos tot 72 uur voor aanvang van de ‘play’shop t.w. 9 Januari 2019 voor 13.00 uur. Daarna ben je gehouden de factuur te betalen.

Zie ook onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring.

Note:

Alleen al de wens en/of het besluit deze Speelse Playshop te volgen kan allerlei programma’s in beweging zetten waarom het lastig is, nu niet uitkomt, eerst moet ….. gebeuren, etcetera.

Elke “weerstand” die je (mogelijke) deelname aan deze Playshop oproept is een mooi onderwerp om mee te nemen in de Playshop. Waarschijnlijk zijn het dezelfde programmeringen die geactiveerd worden wanneer je in je leven of aspect van je leven een andere uitkomst ervaart dan je wenst.

Daarom is de workshop opgedeeld in 2x een dagdeel met tijd daartussen. Op deze manier ervaar je in jouw realiteit wat er daadwerkelijk gebeurd en kun je die ervaring gebruiken in de daarop volgende datum van de Playshop.

PlayShop HIP: Human Innovation Plan

Heb jij ook het verlangen om te ont-dekken wat jij wil in je leven, wat jouw missie is, wat voor jou de essentie is van je leven hier op Aarde? Om dit op een speelse en creatieve manier in je Zelf te Her-Inneren faciliteer ik de 'Play'Shop HIP = Human Innovation Plan. In een creatieve middag bezig zijn vanuit je BronWezen, met papier en potloden, kleuren, voelen, Zijn, uitwisselen en alles wat er vanuit het Niets Ontstaat.… Jouw Blauwdruk! In kleine groep, maximaal 4 personen. Je bent van harte uitgenodigd.

De HIP is geïnspireerd op de PIP methode (Plan Intégré du Paysan) voor boerengezinnen dat sinds 2013 in projecten in Burundi is en wordt uitgerold. Doel is om een boerengezin samen hun eigen visie voor hun landgebruik (bedrijfje) vormgeven en zo hun eigen autonomie voor ontwikkeling nemen. De prachtigste tekeningen werden vol trots gepresenteerd.

Er zijn boeren die hun PIP in de schuur hebben hangen om zo zich Zelf elke dag te herinneren aan hun missie. Het is een gezinsvisie, iedereen doet mee. Het is inmiddels onderzocht dat de boeren met een PIP meer oogst hebben, dan de boeren zonder PIP. Inmiddels leren de boeren het hun buren en groeit de opbrengst van ieders oogst.

Ontdek jouw Blauwdruk en zet de Frequentie op papier. Je bent van harte welkom.

Praktisch:

Zaterdagmiddag 15 December van 13.30 - 17.00 uur

Investering (inclusief materiaal):

De playshop bestaat uit een middag van 3,5 uur met een kleine groep deelnemers zodat allen ruimte krijgen voor persoonlijke aandacht.

Particulier: € 49,- incl 21% btw
Zakelijk    : € 49,- ex. 21% btw

Aanmelden en betalen voor deelname Particulieren:

Via onze webwinkel HI Art kun je je Deelname Voucher bestellen.

Voucher Bestellen

Aanmelden en betalen voor deelname van ondernemers:

Telefonisch of per email kun je je aanmelden. De factuur word je toegestuurd en kun je voldoen per bankoverschrijving voor aanvang van de PlayShop.

Mobiel: NUL-ZES-44511-ACHT-60
Email Jolande.

Annuleren

Annuleren van deelname kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de ‘play’shop t.w.
13 December voor 13.00 uur. Je ontvangt dan een creditnota en het bedrag wordt teruggestort. Daarna ben je gehouden de factuur te betalen.

Zie ook onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring.

 ‘Don’t downgrade your Dream to match your reality. Upgrade your Faith to match your Destiny!’‘Words don’t teach, only experience.’

Play’Shops’

Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens


Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Stumble Upon
Home Eerherstel Innovatiesessie PlayShops HI Art Awakening Journey Over ons Links Contact